Atlas digital erbjuder expertis i InfoGlue; Göteborgs universitets officiella web-plattform

Jag, Andreas, var tidigare anställd på Göteborgs universitet som web-utvecklare, där jag lärde mig att få ut det mesta ur InfoGlue. Nu, som egen företagare, fortsätter jag att hjälpa universitetets institutioner, centrumbildningar och fakulteter.

Hur kan jag hjälpa er?

Vanliga önskemål

Uppbyggnad

Är ni i startgroparna? Vi hjälper er hela vägen ifrån en pappersskiss och idéarbete till en färdig hemsida.

Utbildning

Atlas Digital skräddarsyr er utbildning utefter era specifika behov. Vi kommer ut till er arbetsplats för en personligt utformad utbildning. För bästa inlärningsteknik på plats i befintlig verksamhet. Oavsett vilken var ni befinner er så kan vi garanterat hjälpa er att bli bättre. Vi garanterar att ni får en utbildningledare som arbetar lugnt, metodiskt och tålmodigt.

Utbildningen kan handla om:

  • Att förstå verktyget
  • Att hitta ett bättre arbetsflöde
  • Att vi ger stöd när ni ska göra era första ändringar
  • Att lära er genvägar och att undvika fallgropar
  • Bästa praxis för framtiden

Support

Universitetet har en fantastiskt kunnig CMS-support för allt vad gäller Infoglue, men det är inte alltid säkert att ni har möjlighet att utföra det praktiska arbetet när ni väl har fått ta del av lösningen. Här finns vi tillgängliga för er, antingen om ni vill ha personlig guidning under arbetet, eller om ni lämnar över det helt till oss.

Administration

Ni har redan en hemsida i InfoGlue och behöver administrera i den, men ni saknar tiden. Kanske har ni redan personal som sköter detta men håller på att utbilda sig via webbstugorna. Kanske vill ni helt lyfta redaktörs-uppgifterna från en befintlig tjänst för att den personalen ska kunna jobba effektivare med andra uppgifter. Kanske hemsidan behöver en allmän genomgång för att förbättra layout, uppdatera bilder och leta efter länkar som inte längre fungerar, kanske behöver ni publicera ett nyhets- eller kalenderinlägg? Atlas digital gör detta snabbt och kostnadseffektivt.

Referenser